DOI LA SUTA

2% este una dintre modalitatile prin care poti sprijini proiectele in care crezi. poti contribui la dezvoltarea comunicatii tale directionand 2% catre o organizatie locala.
2% nu este o donatie, ci un procent din impozitul pe venit pe care il poti redirectiona catre o entitate non-profit.
2% este modul prin care poti contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici.
2% este un drept, nu o obligatie.
2% poate face un proiect sa mearga inainte, atunci cand nu mai exista niciun alt fel de sprijin.

Stii deja ce am organizat, ne cunosti festivalul si membrii, dar si publicul si oamenii la care ajungem. Daca iti place de noi si vrei sa ne ajuti sa continuam si sa crestem mai frumos, un simplu formular e tot de ce ai nevoie.
In acelasi timp, poate consideri ca existe alte organizatii care merita sa primeasca acest sprijin. Alege pe cine crezi, dar nu lasa pe altii sa decida in numele tau.
Din 2% se pot strange anual in jur de 100.000.000 euro. Ajuta la directionarea acestor fonduri catre organizatii non-profit!

Termenul limita de depunere a formularelor este 25 mai 2014.


Descarca declaratia 200 privind veniturile realizate din Romania.
Declaratia 200 trebuie completata de catre cei care au realizat in 2013 venituri din mai multe surse – carte de munca, contract colaborare, contract pe drepturi de autor, etc.


Descarca cererea 230 privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% anual.
Cererea 230 are ca unic scop directionarea a 2% din impozitul pe venit. Aceasta declaratie se adreseaza celor care au realizat in 2013 doar venituri pe carte de munca.