EVENIMENTE

Turismul coruptiei prinde aripi!


20 Martie, 17:00
Clubul Taranului


Prezinta: Petr Sourek, CEO Corrupt Tour
Durata: 60 min. + intrebari din partea publicului

Corrupt Tour este prima companie specializata in tururi ale coruptiei din lume. Acesti pionieri in turismul de coruptie au sediul in Praga din 2012. Coruptia este un fenomen global, insa majoritatea oamenilor nu stiu cum arata. Vom arunca o privire asupra partii mai luminoase a abjectiei si ne vom duce clientii in culise. Coruptia este, pana la urma, o mostenire a umanitatii!

Corrupt Tour este creatia lui Petr Sourek, un filosof transformat in antreprenor, scriitor transformat in copywriter si artist tranformat in art director. La sfarsitul prezentarii, domnul Sourek va acorda o diploma de Master in Administrarea Coruptiei celor mai capabili participanti.

Masterul in Administrarea Coruptiei (MCA) este un program avansat fara studiu oferit de Corrupt Tour, care stabileste noi standarde in performanta si economie. Ceea ce deosebeste fabrica de diplome de ultima generatie a Corrupt Tour de predecesorul sau mai comun MBA este surprinzatorul procent studiu intens:diploma - 0:10! Nu studiati! Cumparati-va diploma la doar 19,9 lei!

Online: Comandati acum!