BILETE

Info Point: Cinemateca Eforie

22 - 27 martie | 10:00 - 22:00

BILET - 10 RON / 7 RON (studenti si pensionari)
Sunt valabile doar la Cinema Eforie, Cinema Union si Cinema Elvire Popesco si pot fi cumparate de la casele de bilete pe perioada festivalului sau online de pe Eventbook.

Pentrul proiectiile de la Hollywood Multiplex biletele individuale se achizitioneaza numai de la casele de bilete Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall si variaza ca pret. Abonamentul nominal pentru festival este valabil si pentru accesul la proiectiile de la Hollywood Multiplex. Biletele se pot rezerva in prealabil pe site-ul cinematografului.

Proiectii pentru liceeni in perioada 22 - 25 martie la Cinemateca Eforie - intrare libera

CATALOG - 5 RON


ABONAMENTE

ABONAMENT FESTIVAL (nominal) - 100 RON / 70 RON (studenti si pensionari)
Abonamentul asigura accesul la toate proiectiile din cadrul festivalului. Cei care cumpara acest tip de abonament primesc cadou catalogul festivalului si sacosa editiei a 9-a. Abonamentul poate fi cumparat de pe site-ul Eventbook sau, pe perioada festivalului de la Cinema Eforie, Cinema Union si Cinema Elvire Popesco.Abonamentul permite accesul si la proiectiile de la Hollywood Multiplex.

ABONAMENT 5 INTRARI (nenominal) - 35 RON
Abonamentul perfect pentru a merge cu prietenii la film. Include catalogul festivalului. Abonamentul poate fi cumparat de pe site-ul Eventbook sau, pe perioada festivalului, de la Cinema Eforie, Cinema Union si Cinema Elvire Popesco. Abonamentul de 5 intrari poate fi folosit pentru accesul la 5 proiectii, exclusiv in aceste locatii si nu permite accesul la proiectii din programul Hollywood Multiplex.Posesorii de abonamente de festival si abonamente de 5 intrari isi pot rezerva locurile in sala pe site-ul Eventbook bifand "Am Festival Pass / Abonament 5 intrari / Invitatie" in dreptul fiecarei proiectii alese. Rezervarile nu sunt obligatorii, insa sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiectiile dorite. Rezervarile expira cu 10 minute inaintea orei de incepere anuntate.


HARTA