One World Romania caută Director de Festival ULTIMA ȘTIRE

One World Romania caută Director de Festival

Asociația One World Romania caută noul director al festivalului cu același nume.   Directorul Festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania este persoana care va alcătui și va conduce echipa dedicată acestui eveniment. Va lucra īmpreună cu comitetul de selecție īn vederea stabilirii temelor următoarelor ediții și la alcătuirea programului. Noul director este cel care va defini imag [...]
Andreea Braga
INVITAT

Andreea Braga

Andreea Braga lucrează pentru Filia, o organizație non-profit, apolitică şi feministă care luptă īmpotriva inegalităților de gen prin activism, advocacy și cercetare.

[...]
EVENIMENT

dans#wanderer

dans#wanderer este un performance īn mișcare care mizează pe elementul-surpriză īn a antrena, pe de o parte, trecători īntīlniți pe stradă, prieteni care stau la o cafea īntr-un bar, oameni aflați la cumpărături sau care stau pur și simplu īn așteptarea a ceva, și pe de altă parte, amatori de spectacol, īntr-o experiență imediată, nemediată de prezența unei scene. Cīt sīntem de liberi și cīt ne cenzurăm īn a răspunde la o provocarea de a participa la ceva și care este adevărul experienței generate? Cui īi este frică de artiști sau de oricine propune ceva diferit?  


Cosmin Manolescu va dansa īn fiecare zi de festival īn locuri și la ore diferite. Dansați cu el fără frică dacă vă intersectați la film, īn seria de intervenții performative de la One World Romania.

[...]

PROGRAMUL ZILEI