Programul Kinedok īn luna august. Proiecții īn aer liber la Brașov ULTIMA ȘTIRE

Programul Kinedok īn luna august. Proiecții īn aer liber la Brașov

KineDok powered by One World Romānia continuă proiecțiile de filme documentare creative pe timp de vară īn 12 oraşe din ţară. Īncepānd cu luna august BRD Groupe Societe Generale   este partenerul proiecţiilor de film din Romānia. Kinedok este un program ce facilitează distribuția de film documentar creative din Europa Centrala si de Est. Acesta funcționează īn spații culturale alternative: cafenele, galerii, muzee și bibl [...]
Angela Cristea
INVITAT

Angela Cristea

Angela Cristea are o carieră de peste 15 ani īn instituțiile europene. Īn prezent, este șefa Reprezentanţei Comisiei Europene īn Romānia.

[...]
EVENIMENT

dans#wanderer

dans#wanderer este un performance īn mișcare care mizează pe elementul-surpriză īn a antrena, pe de o parte, trecători īntīlniți pe stradă, prieteni care stau la o cafea īntr-un bar, oameni aflați la cumpărături sau care stau pur și simplu īn așteptarea a ceva, și pe de altă parte, amatori de spectacol, īntr-o experiență imediată, nemediată de prezența unei scene. Cīt sīntem de liberi și cīt ne cenzurăm īn a răspunde la o provocarea de a participa la ceva și care este adevărul experienței generate? Cui īi este frică de artiști sau de oricine propune ceva diferit?  


Cosmin Manolescu va dansa īn fiecare zi de festival īn locuri și la ore diferite. Dansați cu el fără frică dacă vă intersectați la film, īn seria de intervenții performative de la One World Romania.

[...]

PROGRAMUL ZILEI