One World Romania caută Director de Festival

Asociația One World Romania caută noul director al festivalului cu același nume.

 

Directorul Festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania este persoana care va alcătui și va conduce echipa dedicată acestui eveniment. Va lucra împreună cu comitetul de selecție în vederea stabilirii temelor următoarelor ediții și la alcătuirea programului. Noul director este cel care va defini imaginea centrală și va coordona comunicarea întregului eveniment, va reprezenta festivalul în relația cu partenerii și va participa la realizarea aplicațiilor și a rapoartelor. De asemenea, va mai stabili strategia de finanțare a evenimentului și va urmări execuția bugetară a acesteia.

 

Așadar, căutăm o persoană creativă, organizată și implicată, care va avea posibilitatea să crească profesional într-un mediu cultural legat de drepturile omului.

 

Pentru înscriere, vă rugăm să ne trimiteți un CV, o scrisoare de motivație și un text despre viziunea voastră asupra festivalului în următorii 5 ani. Înscrierile pot fi trimise prin e-mail la adresa info@oneworld.ro până la data de 2 iulie 2017.


Procesul de selecție a noului director va avea loc în trei etape, pe parcursul unei luni:

Etapa 1: Candidații selectați vor fi invitați pentru un prim interviu în perioada 10 - 14 iulie 2017.

Etapa 2: În urma interviului, candidații aleși vor fi rugați să prezinte un material scris (pe o temă ce va fi anunțată atunci) până la o dată pre-stabilită.

Etapa 3: Candidații vor fi invitați pentru un nou interviu, final.

 

Condiții de eligibilitate pentru depunerea înscrierii:

-       experiență de management și coordonare de echipe (minim 4 ani),

-       experiență în domeniul cultural și al industriilor creative,

-       cultură de film documentar,

-       studii superioare,

-       cunoștințe de limbi străine (minim engleză).

 

Noul director al festivalului One World Romania va prelua funcția în septembrie 2017 și va fi sprijinit pe parcursul primului an de actualul director al festivalului.

Viitorul director al festivalului va lucra în coordonare cu Consiliului Director al Asociației, care îl va sprijini și îl va evalua.

Așteptăm înscrierile voastre la info@oneworld.ro până pe 2 iulie!