BILETE

Info Point: Cinema Eforie

16 - 25 martie | Luni-Vineri - 11:00 - 21:00 | Sâmbătă - Duminică - 10:00 - 22:00


BILET DE ZI
(Luni-Vineri până în ora 19:00 / Sâmbătă și Duminică până în ora 16:00)  
10 RON / 7 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu handicap)
Acest bilet nu oferă acces la proiecțiile organizate la MNAC.

OFERTĂ SPECIALĂ - BILETUL PENTRU NEPOȚI ȘI BUNICI
La Cinema Eforie, la prima proiecție programată din fiecare zi în perioada 16 și 25 martie, vino însoțit de bunicul sau bunica ta la film și primiți două locuri la preț de unul! 

BILET DE SEARĂ
(Luni-Vineri după ora 19:00 / Sâmbătă și Duminică după ora 16:00)
15 RON / 10 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu handicap)
Acest bilet nu oferă acces la proiecțiile organizate la MNAC și Apollo111.

Pot fi cumparate de la casele de bilete ale cinematografelor pe perioada festivalului sau online de pe Eventbook.


BILET MNAC (Muzeul de Artă Contemporană) - sâmbătă, 17 martie, marți 20 martie, miercuri 21 martie 
Abonamentele achiziționate prin Eventbook nu asigură accesul la evenimentele programate la MNAC.
Accesul la aceste evenimente se face pe baza biletului de intrare achiziționat de la casa de bilete a Muzeului. Biletul de intrare asigură accesul atât în spațiile de expoziție ale Muzeului în programul de vizitare, cât și la evenimentele One World Romania.
Prețuri MNAC: 
bilet întreg - 16 RON | bilet redus (pensionari) - 8 RON | bilet redus (studenți, card Euro26, persoane cu handicap) - 4 RON


ABONAMENTE

ABONAMENT FULL FESTIVAL PASS (nominal) - 100 RON / 70 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu handicap) 

Abonamentul asigură accesul la toate proiecțiile din cadrul festivalului, cu excepția celor organizate în locația MNAC. Cei care cumpără acest tip de abonament primesc cadou catalogul festivalului. Abonamentul poate fi cumpărat de pe Eventbook sau, pe perioada festivalului, de la casele de bilete ale cinematografelor. Abonamentul redus se poate cumpăra doar de la casele de bilete, prezentând dovada reducerii.

ABONAMENT 5 INTRĂRI (nenominal) - 50 RON

Abonamentul perfect pentru a merge cu prietenii la film. Include catalogul festivalului. Abonamentul poate fi cumpărat de pe Eventbook sau, pe perioada festivalului, de la casele de bilete ale cinematografelor.


ABONAMENT „WEEKEND STUDENȚESC LA OWR” (nominal) - 35 RON

Acest abonament permite accesul la toate evenimentele programate în toate locațiile One World Romania 11 în zilele de vineri 23, sambata 24 și duminică 25 martie. Abonamentul poate fi cumpărat online de pe Eventbook sau, pe perioada festivalului, de la casele de bilete ale cinematografelor.
Partenerii acestui program, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România oferă 50 de locuri de cazare pentru studenții din afara Bucureștiului care cumpără abonamentul special. Pentru rezervarea unuia dintre cele 50 de locuri, studenții trebuie să completeze formularul disponibil aici, după obținerea codului de confirmare din partea Eventbook. 


Abonamentele nu oferă acces la proiecțiile organizate la MNAC.


Posesorii de abonamente de festival și abonamente de 5 intrări își pot rezerva locurile în sală pe eventbook.ro bifând "Am Festival Pass / Abonament 5 intrări / Invitație" în dreptul fiecărei proiecții alese. Nu se pot rezerva locuri la două sau mai multe proiecții programate la aceeași oră, în locații diferite. Rezervările nu sunt obligatorii, însă sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiecțiile dorite. Rezervările expiră cu 5 minute înainte de ora începerii proiecției.HARTA