fundraiserowr3

OWR te vrea în echipă!

Echipa Festivalul One World Romania caută un nou membru care sa ajute la realizarea celei de-a 10 ediții a singurului Festival de Drepturile Omului din Romania, primul Festival de Film Documentar din București. În termeni mai pretențioși, căutăm un „fundraiser”.

Cum știi ca ești potrivit/ă?

Căutăm o persoană care să aibă în valiză cunoștințe despre drepturile omului. Cautăm un jucator de echipă, cu experiență în abordarea unor tipur diverse de fianțări, și nu în ultimul rând, cu interes pentru genul documentar. Activitatea ta va presupune să te documentezi în legătură cu potențiali finanțatori, să ne faci legătura cu ei și să îi faci să creadă la fel de mult ca și noi în cauza festivalului.

Nu-ți face griji! Vei avea ocazia să ne arăți puterile tale de convingere la interviu. Până atunci, dacă simți că ești persoana potrivită pentru provocarea aceasta, trimite-ne o scurtă prezentare/scrisoare de intenție, CV și datele tale de contact pe e-mail, la oana@oneworld.ro / madi@oneworld.ro, precizând și cum ai aflat despre acest anunț, nu mai târziu de 25 August 2016.

Ce vei face pentru One World România:

  • Vei ajuta la creșterea resurselor organizației, in concordanță cu agenda festivalului și targetul ediției
  • Vei lucra în mod direct cu coordonatorul festivalului și coordonatorul selecției
  • Vei planifica strategia și taskurile strângerii de fonduri pentru ediția în curs
  • Vei prelua comunicarea cu partenerii existenți, în special cu partenerii din sectorul privat, și vei dezvolta noi parteneriate
  • Nu îți va fi frică să fii original: deși One World Romania are o rețea și o strategia proprie, ne așteptăm de la tine la dezvoltarea unor noi linii creative în schema de finanțare
  • Vei organiza și/sau gestiona evenimente (întâlniri cu parteneri, mici cocktail-uri)
  • Vei coordona cel puțin un intern
  • Vei concepe și scrie propuneri, aplicații și prezentări
  • La sfârșitul festivalului, tu vei întocmi și prezenta raportările către parteneri și sponsori

Festivalul de Documentar și Drepturile Omului One World Romania 10 va avea loc în perioada 13-19 Martie 2017. De aceea, considerăm că în perioada 15 Septembrie 2016 – 15 Aprilie 2017 vom avea nevoie de dedicarea ta constantă.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne cauți:

Email: madi@oneworld.ro

Telefon: 0723 531 275