One World Romania – OWR 16
31 martie - 9 aprilie 2023 București

Au început înscrierile la DocCelerator

Au început înscrierile la a cincea ediție a atelierului online DocCelerator. Atelierul este condus de Geoffrey Smith și Ove Rishøj Jensen, și se adresează regizorilor de film documentar care doresc să-și dezvolte la proiectele, rafinând structura lor dramaturgică și simplificând planul lor de producție.

Șase regizori (sau echipe) care au un proiect în dezvoltare, vor fi selectați și vor participa timp de două zile la workshop-ul online urmat de ședințe de follow-up în luna imediat următoare. Ei vor obține feedback detaliat cu privire la proiectele lor, precum și metode practice pentru a-și structura poveștile. Pe lângă consultanța oferită, DocCelerator îi va ajuta pe participanți să economisească ore de muncă și bani în ceea ce privește cheltuielile de producție. Esența DocCelerator este de a investi în dezvoltare pentru a economisi la nivelul costurilor de producție. O planificare minuțioasă în faza de dezvoltare și o rescriere adecvată a poveștii pot scădea semnificativ costurile unui film.

Această ediție va avea loc în perioada 5-6 noiembrie 2020. Taxa de participare este de 400 Euro per proiect. Data limită pentru înscriere este vineri, 9 octombrie 2020. Puteți citi mai multe detalii despre cum să vă înscrieți la DocCelerator aici: https://paradiddlepictures.com/news/now-you-can-submit-for-doccelerator5

Share on Facebook